Zakelijke Leasevormen

Zakelijke Lease

Lease is qua naam een bekend fenomeen in Nederland. Echter welke verschillende leasevormen er bestaan en welke (boekhoudkundige) consequenties hieraan vastzitten is minder bekend. De Nederlandse Leasemaatschappij biedt hierin ondersteuning.

Lease-aanvragen ontvangen wij enerzijds rechtstreeks van potentiële klanten, die ons weten te vinden via internet, danwel via via worden doorverwezen naar ons.
Anderzijds werken wij samen met leveranciers, die lease aanbieden bij de verkoop van hun producten.

De Nederlandse Leasemaatschappij tracht door "conceptueel denken" leveranciers een bruikbare verkooptool aan te bieden om producten gemakkelijker bereikbaar te maken voor hun cliënten. Om dit te concretiseren bieden wij trainingen op leasegebied als ook vergaande ondersteuning.

Indien een aanvraag compleet wordt ingediend, kunt u meestal binnen 24 uur van ons vernemen of deze akkoord is. Er zijn legio mogelijkheden, echter uitgangspunt is en blijft: de onderneming zal het leaseconcept actief mee moeten nemen c.q. uit moeten dragen, om het concept als verkooptool te laten slagen.

Zakelijke lease is onder te verdelen in Financial Lease en Operational Lease.

Wist u dat:

  • de klant bij Financial Lease gewoon recht heeft op verschillende subsidievormen, zoals de investeringspremieregeling, de VAMIL-regeling, de EIA-regeling en de FARBO-regeling?;
  • wij zaken doen met leveranciers, die inmiddels 70% van hun omzet via leaseproducten verkopen.
  • Het gemiddeld uitstaande debiteurensaldo bij deze leveranciers fors is verlaagd, waardoor zij flexibeler in de markt kunnen opereren en bijvoorbeeld scherper kunnen inkopen; veelal slechts de afschrijving wordt betaald bij lease

 

Offerte / Aanvraag

 

De Nederlandse Lease maatschappij voor zakelijke lease - financial lease - sale and lease back