Financial Lease

Wordt direct economisch eigenaar

De Nederlandse Lease maatschappij voor zakelijke lease - financial lease - sale and lease backFinancial Lease houdt in, dat de cliënt, die het object aanschaft, direct economisch eigenaar wordt en na betaling van de laatste termijn alsmede de symbolische koopoptie (veelal Euro 1,-) ook juridisch eigenaar wordt.

Doordat hij vanaf het begin al economisch eigenaar is betekent dit, dat het object mag worden geactiveerd op de balans en er dus ook op mag worden afgeschreven. Daarnaast  kan de cliënt profiteren van eventuele subsidiemogelijkheden.

Looptijden van Financial Lease zijn afhankelijk van de te leasen objecten en worden in overleg met cliënt en eventueel leverancier afgestemd.

Wist u dat:

  • de klant bij Financial Lease gewoon recht heeft op verschillende subsidievormen, zoals de investeringspremieregeling, de VAMIL-regeling, de EIA-regeling en de FARBO-regeling?;
  • wij zaken doen met leveranciers, die inmiddels 70% van hun omzet via leaseproducten verkopen.
  • Het gemiddeld uitstaande debiteurensaldo bij deze leveranciers fors is verlaagd, waardoor zij flexibeler in de markt kunnen opereren en bijvoorbeeld scherper kunnen inkopen; veelal slechts de afschrijving wordt betaald bij lease

 

 

 

Offerte / Aanvraag

De Nederlandse Lease maatschappij voor zakelijke lease - financial lease - sale and lease back