Financial Lease

Wordt direct economisch eigenaar

Ontwikkelingen

Leasen van bedrijfsmiddelen steeds populairder in 2023! Bedrijven kiezen steeds vaker voor het leasen van bedrijfsmiddelen, bijvoorbeeld transportmaterieel, industriële machines en medische apparatuur.

Met bedrijfsmiddelen wordt een verscheidenheid aan middelen bedoeld. Hieronder vallen bijvoorbeeld transportmaterieel, industriële machines en medische apparatuur.

Begin dit jaar maakte de leasebranche een inhaalslag als gevolg van vertraagde leveringen uit 2022. De sector is nog niet geheel van deze problemen af, maar lijkt dus wel goed op weg.


Prijsstijgingen van materieel, onder meer door de energietransitie, maken leasen aantrekkelijker. Zodoende zijn de verwachtingen voor de markt ook in de tweede jaarhelft gunstig, al hangt het succes af van de mate waarin middelen leverbaar blijven.

Zijn uw plannen voor dit jaar al concreet ingevuld? Weet u bij benadering wat de realisatie hiervan gaat kosten? 

Informatie nodig?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Gezien ons grote netwerk, kunnen we u wellicht in contact brengen met leveranciers van diverse objecten. Voor de financiering hiervan zijn o.a. een Financial Lease of Netto Operational Lease goede alternatieven. 

Tijdelijk gebrek aan liquiditeit terwijl de in uw bezit zijnde objecten een goede dekkingswaarde vertegenwoordigen? Dan kan een Sale-and-Leaseback constructie misschien een oplossing zijn.
Bij de beoordeling van de aanvragen, gaan wij niet alleen uit van de zekerheden. Continuïteit in de terugbetaling dient te zijn gewaarborgd. 

 

golf


Terug
okt 27, 2023 Categorie: General Ingezonden door: admin