Nieuws

Nieuws

Consumptief Krediet:

Naast het in eigen beheer voeren van een zakelijke leaseportefeuille, zijn wij als gevolg van een toenemende vraag tevens actief -maar dan als bemiddelaar- in de markt van consumptieve kredieten. Wij bemiddelen voor een aantal betrouwbare kredietinstellingen. 

Voor een berekening kunt u naar het Tabblad 'Krediet Berekenen' gaan en voor meer informatie kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken onder nummer 0515-568510. Aanvragers dienen minimaal 21 jaar te zijn. Aanvrager dient in Nederland te wonen, ingeschreven te zijn in de Basisregistratie Personen (BRP) en te beschikken over een bankrekening in Nederland. Het minimum contractbedrag is € 2.500,--.
Wellicht is het te overwegen om bij een nieuwe aanvraag, de reeds uitstaande financiering(en) hierin op te laten nemen, waardoor verschillende uitstaande kredieten met diverse maandtermijnen, tot één lening met één maandbedrag worden teruggebracht. 

Ook voor zelfstandig ondernemers / DGA's kunnen wij bemiddelen bij de aanvraag voor een Doorlopend Krediet.
De aanvraag kan echter niet via de 'rekenmodule' worden ingediend en de bestemming van het krediet dient consumptief te zijn. 

Beschikt u niet over een vast dienstverband, maar een tijdelijk arbeidscontract?
Ook dan zijn er wellicht mogelijkheden om uw aankoop te financieren middels een Persoonlijke Lening, een Doorlopend Krediet of een Huurkoopovereenkomst.

Meer informatie te verkrijgen via ons kantoor.


Terug
sep 17, 2018 Categorie: General Ingezonden door: admin

 

 

Wij financieren eveneens nieuwe en gebruikte objecten, zoals:

  • mobiele kranen
  • (kermis)attracties
  • vrachtwagens
  • productielijnen